A-HA TIL BRYGGEBYEN // ARENDAL

18-06-2022- A-HA TIL BRYGGEBYEN // ARENDAL

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Agder
Og Adresse? Kystveien 226, Arendal
Når da? 18-06-2022
Og Klokkeslett? 18:00
Når den slutter? 18-06-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Canal Street presenterer: a-ha i Bryggebyen (Arendal)
Lørdag 18. juni 2022. Konsertområdet åpner kl 18.00. a-ha går på scenen kl 21.

– Det blir tidenes konsert i Arendal, sier Canal Streets festivalsjef Mats Aronsen.

a-ha gjør en unik opptreden i full konsertlengde, ved fjorden i Bryggebyen like utenfor Arendal sentrum, lørdag 18. juni 2022.

– Det er jo nesten ikke til å tro! Tenk deg, et av verdens største popband gjennom tidende, ved sjøen, en sommerkveld i Arendal. Her er det bare å glede seg, og forsøke å få tak i billetter, sier Aronsen.

Han lover et spektakulært show på alle måter: En stooor scene med fantastisk lyd, lys og skjermproduksjon i toppklasse, og på scenen: Morten, Pål og Magne og dere gullrekke av superhits.

a-ha er legendarisk på alle måter, i Norge og internasjonalt. Bandet har fortsatt den uoffisielle verdensrekorden for antall betalende publikummere på en konsert: 198.000 på Maracana stadion i Brasil (Rock in Rio) i 1991! De har en stor fan-base i over 40 land i alle verdensdeler, de er stadig aktive, og neste år kommer de med både film og nytt album, «True North». Filmen om deres liv og turnevirksomhet, «a-ha – The Movie», regissert av arendalitten Thomas Robsahm, har gått verden rundt siden juni 2021.

Her hjemme i Norge har a-ha en helt egen status, som vel ingen andre er i nærheten av. De har vunnet ni Spelemannspriser, solgt ufattelig mange plater, og spilt på utsolgte arenaer i alle landsdeler siden 1985.

Sørlandet har sjelden vært på konsertlisten. a-ha har faktisk bare spilt her en gang tidligere, på Sør Arena i Kristiansand i 2010 – for ca 15.000 publikummere. At bandet nå kommer tilbake til Sørlandet er en begivenhet!

– Canal Street er utrolig glade og ikke så lite stolte over at vi har sikret oss denne unike konserten. Mange andre arrangører ønsket det samme. Men valget falt altså på Arendal og Canal Street. Vi er takknemlige overfor Arendals Fossekompani, som tok initiativet og som har bidratt økonomisk for å sikre at a-ha kommer til byen, sier Aronsen. Også Sparebanken Sør har bidratt betydelig økonomisk, noe vi er svært takknemlig for.

– Å invitere til a-ha-konsert i Arendal har vært en felles drøm for Canal Street og oss i Fossekompaniet over lang tid. Fossekompaniet har riktignok utstyrt Canal Street med de nødvendige økonomiske musklene for å muliggjøre dette, men at a-ha faktisk velger å legge en konsert til Arendal er først og fremst en anerkjennelse av den solide Pkompetansen og erfaringen som Mats og resten av teamet i Canal Street besitter. Vi er utrolig heldige som har så mange flinke og engasjerte mennesker involvert i Canal Street, de skaper virkelig magiske opplevelser for byen vår, sier Lars Peder Fensli, finansdirektør i Arendals Fossekompani.

– Arendal er i en fenomenal utvikling og vi har mye å være stolt av. At verdensstjerner som a-ha nå kommer til Arendal for å spille konsert, føles helt naturlig, sier Fensli.

a-ha sin manager Harald Wiik gleder seg også til konserten i Arendal.

– Rammen rundt konserten blir noe helt eget. Det er noe av årsaken til at valget falt på Arendal. Vi tror det blir en minnerik konsert, både for publikum og for bandet, sier Wiik.

Attraktive billetter!
Dette blir faktisk den siste muligheten til å se en full konsert med a-ha i 2022. Alle andre konserter på «Hunting high and low»-turneen er nemlig utsolgt. De to konsertene under byfestivalen «Over Oslo» ble utsolgt på henholdsvis 11 sekunder og 15 minutter! Det sier sitt om interessen.

Billettsalget til konserten i Bryggebyen starter mandag 22. november kl 09.00!
Da gjelder det å følge med. (Billettsalg på Ticketco eller via canalstreet.no )

For mer informasjon, kontakt:
Mats Aronsen, festivalsjef Canal Street, tlf 905 29 127
www.canalstreet.no

Restriksjoner

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Hvem organiserer denne konsert?