August Kann // Kolben – Sal 2

05-06-2022- August Kann // Kolben – Sal 2

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Akershus
Når da? 05-06-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 05-06-2022
Hvilket klokke? 20:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

August bruker sin sammensatte bakgrunn fra jazz- og visetradisjon når han skriver musikk. Musikken er låtbasert, men bygges ut med improvisasjoner og andre elementer fra jazzen. August får inspirasjon fra artister som Paul Simon, Nick Drake, Leonard Cohen, Bon Iver og Thomas Dybdal. Sammen med bandet satt sammen av profesjonelle jazzmusikere skaper dette et helt unikt lydbilde.
Alle låtene på platen er mikset av Joseph Lorge som tidligere har jobbet med artister som Bob Dylan, John Legend, Perfume Genius og Blake Mills. August har blitt sammenlignet med Paul Simon av flere musikkanmeldere. Hans hese stemme og komfortable musikk er fylt med eksperimenterende instrumenter og når hjertet til lytterne på den beste måten. Hans melankolske, men forfriskende vibe er perfekt for både dager med sol og regn.
August Kann har tidligere blitt listet på New Music Friday Norway flere ganger, blitt listet på NRK P1 og blitt spilt på flere radiokanaler. Han har vært på turné i Norge og i England, og i september spilte han på festival i Danmark. Han spilte utsolgt konsert i kulturkirken Jakob i Oslo og har fått oppmerksomhet fra flere hold. Nå kommer han til Kolben kulturhus med fullt band!
Band:
August Kann, vokal og akustisk gitar
Fredrik Karwowski, elgitar
Martin Morland, bass
Thea Emilie Wang, kort
Ivar Myrset Asheim, trommer

Hvem organiserer denne konsert?