Benny Borg // Sjøterrassen

10-07-2022- Benny Borg // Sjøterrassen

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 10-07-2022
Og Klokkeslett? 18:00
Når den slutter? 10-07-2022
Hvilket klokke? 20:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Om

Benny Borg er en ubestridt ener på historiefortelling. Nå tar han opp suksessforestillingen med fortellingene og låtene til Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk, i tillegg til noen av hans egne “schlegere”.

I løpet av den 90 minutters lange konsertforestillingen, hvor humor og alvor går hånd i hånd, får Benny Borg virkelig vist seg som den allsidige kunstneren han er når han gir deg alle de store låtene til noen av de største artistene innen pop- og visekulturen.
https://www.ta.no/pulsen/benny-borg-gjenskapte-tre-legender/s/1-111-7203836

Etter over 50 år som artist i Norge, øser han gladelig ut et knippe låter som er blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I upretensiøs trubadurstil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum. I løpet av den snaue halvannen time lange forestillingen viser Benny seg som visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er. Benny Borgs evne til å være Elvis, Cash, hans praktfulle evne til å formidle Cornelis Vreeswijks musikk er av solid merke. Ved gjenhør av hans egne låter minnes man på Borgs genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster som i all sin enkle, følsomme og lett skarpe observasjon treffer rett i mellomgulvet.

Hvem organiserer denne konsert?