fbpx
Blomst + support: Ramona’s Tea Party – NY DATO!
Event adresse / Kommune
Event start dato:
12-02-2022
Event start tid:
20:00
Event avslutt dato:
13-02-2022
Event avslutt tid:
02:00
Detalje om event:

Konserten er nok en gang utsatt pga koronarestriksjoner. Ny dato kommer!
Ny dato er satt til 12. februar 2022!
Kjøpte billetter gjelder, ta kontakt på ripors@gmail.com om du ikke kan på ny dato.
BLOMST til RiP!
I mars 2019 kom andreskiva «Blomst IL», en rett-fra-levra statusoppdatering fra midten av 20-åra som flere vil kjenne seg igjen i. Låtene er levert med en stor dose garasjepunk-energi og dønn ærlige tekster på norsk, fremført av et band som «griper tak i deg fra første riff» og med «en av Norges beste rockevokalister» bak mikrofonen. Med andre ord: fremtiden av norsk rock er i de beste hender med band som Blomst.
I Blomst IL stilles ingen krav til talent, da sporten er selve livet og ingen er helt klar over hva som er reglene. Vi vet ikke hvordan, men med en god lagånd har vi tro på seier. Det oppfordres til offensivt spill mot normer og regler som forsøker å holde oss tilbake. Vi har hatt en dårlig sesong, men sammen er vi sterke. Det er på tide å reise seg fra benken, bli med på laget, og vinn ditt livs største kamp!
Trondheimsbandet, som ble Osloband, leverer en ekte statusoppdatering fra midten av 20-årene. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Ida Dorthea Horpestad, og resten av Blomst byr på et unikt og ærlig innblikk i hva som foregår bak smilet til en ung voksen. «Teppet falt da jeg traff midten av 20-åra. Det er så mye penger og makt å hente på å overbevise andre om at de ikke er nok. Det provoserer meg sterkt. Vi skjuler oss bak et glansbilde av et plaster. Her er det bare å rive av, og la det stå til.» – Ida Dorthea Horpestad
BLOMST er:
Ida Dorthea Horpestad | Lasse Febakke
Christopher Robin Omdahl | Teodor Andersen
Vi har sett BLOMST på Folque i Skien og på Krøsset i Oslo i høst, og herreminhatt for en energi og spilleglede de utstråler! Konsertene er reinspikka feststemning, smil og pur glede fra start til slutt, og kan innebære et spontant sjakkparti på lavt nivå underveis, akkurat slik vi elsker det ♥
RAMONA’S TEA PARTY
Ramona’s Tea Party er en gøyal pop-punkete opptreden med 16-årige Ramona Lundberg fra Sandefjord. Bandet spiller hovedsakelig sanger som hun har skrevet, fulle av vrengte gitarer og groove som inviterer til dans toppet med morsomt lure tekster. Te-selskapet er et drømmeorkester bestående av Christopher Haugan Lyngedal på gitar, Espen Severin Høksnes på bass og Lutz Lundberg på slagverk.
Lørdag 12. februar 2022 – NY DATO!
18 år leg plikt.
Billetter kr 200,- inkl avg er i salg på Hoopla.
Dørene åpner kl 20.00
Ramona’s Tea Party kl 21.00
BLOMST kl 22.00

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp