CANAL STREET ARENDAL

27-07-2022- CANAL STREET ARENDAL

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Agder
Og Adresse? 4836 Arendal
Når da? 27-07-2022
Og Klokkeslett? 11:00
Når den slutter? 30-07-2022
Hvilket klokke? 21:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Canal Street er byens største musikkfestival, og en kjent og kjær gjenganger for både lokale og tilreisende. Gateparader, workshops med artister og minneverdige konserter og konsertarenaer er kjennemerkene.

Siden 1996 har Canal Street tilbudt store musikalske opplevelser til Arendals befolkning, turister og gjester.

Ved å ta i bruk de maritime miljøer og de særegne arenaer som Arendal har å by på, ønsker Canal Street å lage en helhetlig opplevelse der sted, kultur og historie danner virkningsfulle rammer rundt musikalske møter mellom artister og publikum.

I 2022 er festivalen 26 år!

Fyrjazz på lille Torungen fyr, badeblues & plaskejazz i Merdø uthavn, ”Føling på fyllinga” på Heftingsdalen renovasjonsanlegg, nattkonserter på vakre Arendal Kirkegård, samt bortgjemte og glemte bakgårder i sentrum er noen eksempler på dette. Dessverre er det ikke lenger lov å arrangere konsert på fyret lenger, pga strengere vern nå som Raet nasjonalpark har blitt en realitet. Så fyrkonserten foregår nå på vakre Merdø, som jo ikke er noe dårlig alternativ.

Festivalen byr på opplevelser for alle aldre, gjennom bla “BarneStreet” for de minste og talentkonkurranse for ungdom. Hovedkonsertene i hjertet av byen tiltrekker seg hver kveld tusenvis av festglade mennesker, mens “Bakgården” tiltrekker seg den mer lyttende publikummer.

Se canalstreet.no for hele programmet og utfyllende info.

Hvem organiserer denne konsert?