D.D.E. // PULSE OF FLOYD

16-06-2022- D.D.E. // PULSE OF FLOYD

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Akershus
Når da? 16-06-2022
Og Klokkeslett? 20:00
Når den slutter? 17-06-2022
Hvilket klokke? 00:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

SIRKUS D.D.E. I 30 ÅR!
Når D.D.E. feirer 30 år gjennom hele 2022, byr de opp til festforestilling. Sirkus D.D.E. er allsang og fest, magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, en unik opplevelse!

I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, vært perlevenner og visstnok også hatt en og annen krangel. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» til eventyret de nå ser tilbake på.

Når D.D.E. markerer sine 30 år, er det med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det er med alle som har sunget med, hoppet og danset. Uten Frode Viken hadde ikke D.D.E. eksistert. Han var sentral i hva bandet ble, og var en viktig skaperkraft. Frode gikk dessverre bort i 2018. Men sangene han laget og tekstene han skrev, lever videre til evig tid. Vi synger vi dem sammen på SIRKUS D.D.E.!

Hvem organiserer denne konsert?