Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm på Rockers

06-07-2022- Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm på Rockers

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 06-07-2022
Og Klokkeslett? 20:00
Når den slutter? 06-07-2022
Hvilket klokke? 22:30
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Om

I Bamble kommune har vi en av Norges råeste bluesduo’er. Vi mener det er helt åpenbart at disse to fantastiske musikere bør spille i Musikk- og festivalbyen Langesund hver sommer.

Daniel Eriksen har, gjennom omfattende turnering og knallhardt arbeid, opparbeidet seg et rykte som en av Norges beste slidegitarister. Han har turnert på flere kontinenter, og overbeviser med sin blanding av svingende deltablues og dampende New Orleans-rytmer.

Han er sterkt inspirert av gamle blues legender som Blind Willie Johnson og Mississippi Fred McDowell, og har lært direkte fra moderne mestere som avdøde Bob Brozman, og amerikanske John Mooney og Roy Rogers.

Eriksen opptrer, i god Mississippi-tradisjon, sammen med sin mangeårige trommeslager Stig Sjøstrøm. Han er et vanvittig fyrverkeri på trommer og percussion.

Stig har bakgrunn fra jazz, blues og rock ‘n roll og har opparbeidet seg et renommé som er svært ettertraktet trommeslager.
Etter ti år med tett samarbeid og heftig turnéliste, er duoen blitt utrolig samspilte og skaper et fullt sound som har forbløffet mange.

Daniel har mottatt flere priser og annerkjennelser – Spellemannprisen i 2014 for albumet “Moonshine Hymns”, NBFs Bluespris i 2015 og 2. plass i International Blues Challenge i 2018 og sist men ikke minst Spellemannprisen for 2020 for albumet “Barefoot Among Scarecrows”.

Hvem organiserer denne konsert?