EMILIE LIDSHEIM / INGVILD KOKSVIK // LYNGDAL KULTURHUS

04-06-2022- EMILIE LIDSHEIM / INGVILD KOKSVIK // LYNGDAL KULTURHUS

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Agder
Og Adresse? Torggata 4, Lyngdal
Når da? 04-06-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 04-06-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

To fabelaktige artister med beina godt plantet i vise- og jazzverdenen gir oss en uforglemmelig aften

To fabelaktige artister med beina godt plantet i vise- og jazzverdenen gir oss en uforglemmelig aften på Intimscenen på Lyngdal kulturhus.

Emilie Lidsheim

Emilie Lidsheim er en norsk viseartist og fiolinist. Musikken hennes omfavner en
moderne visestil med innslag av jazz, pop og verdensmusikk. Med sine norske og lyriske tekster tar hun opp temaer om det nære og om større samfunnstemaer, med klimakamp og forskjeller i samfunnet som fanesaker. Høsten 2020 ga hun ut sin debutplate GAP produsert av Morten Qvenild og utgitt pa? Øra Fonogram.

I tillegg til hennes solokarriere har hun siden va?ren 2017 spilt med a-ha og deltok pa? deres akustiske innspilling (MTV unplugged), deres pa?følgende akustiske turne? i 2018 og deres elektriske sommerturne? i 2018. Emilie er ogsa? medlem av den allsidige stryketrioen LEO (med Madeleine Ossum og Tove Erikstad) og det zanzibariske jazzbandet Matona’s Afdhal Group hvor hun synger og spiller den øst-afrikanske musikktradisjonen; Taarab.

Emilie Lidsheim har en klassisk bakgrunn med utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. Hun er medlem
av og var med a? starte det klassiske kammerorkesteret Ensemble Allegria og
har ellers jobbet med bl.a. No 4, Odd Nordstoga, Magne Furuholmen, Ary, Javid Afsari, Oslofilharmonien, Det Norske Solistkor og Det Norske Kammerorkester.

Ingvild Koksvik

Med sin vakre stemme og sterke formidlingsevne, har Ingvild Koksvik de siste årene sunget seg inn i hjertene til et stadig større publikum.

Inspirert av havet, Lista-halvøya og Farsund, hvor hun bor, ga hun i 2016 ut den kritikerroste platen Og sangen kom fra havet: “…låtene er stappet full av saltvann, vær, storm og en tilstedeværende inderlighet som fører henne opp til et toppnivå i norsk musikkliv” (Fædrelandsvennen).

Solodebuten Nattåpent, med tonesatte dikt av Rolf Jacobsen, fikk minst like god mottakelse: “Energisk skjønnhet som får huden til å nuppe seg” (Dagens Næringsliv) – “Musikken treffer oss i hjertet” (Aftenposten).

Nå er Ingvild snart klar med ny plate, som hun også vil dele noen smakebiter fra denne kvelden, i samspill med Lars Jakob Rudjord på tangenter.

Hvem organiserer denne konsert?