fbpx
Fine nykker og et nakkedrag
Event adresse / Kommune
Event start dato:
05-11-2021
Event start tid:
21:00
Event avslutt dato:
06-11-2021
Event avslutt tid:
00:00
Detalje om event:

Humor møter Rock!
Fine nykker og et nakkedrag, er historien om familiefaren som ble fanget i en pandemi, når verden og Norge stengte ned. At verden stengte ned, og Norge stengte ned, kunne denne familiefaren håndtere. Koronaviruset var også en lett match. Verre var det å håndtere sin egen familie, samboer, barn hund og katt, pluss det totalt uberegnelige og dysfunksjonelle nabolaget, som alle plutselig var hjemme hele tiden. Dette er historien om hvordan man som familiefar ikke håndterer en pandemi, i tilfelle alle rundt deg skulle overleve, og du vil beholde et noenlunde greit forhold til naboer, egen familie, svigermor, og søstera til dama di.
Flankert av rockerne i YeaHobas Vidner: Yngve Hoba Berg (Backlinemogul, Tjugods) Gunnar Westlie (Da Vinci) Odd Espen Skjærbekk (POD, Kaptein Rødskjegg, Dusty Cowshit) Kjell Melhus (han har en gullfarget Golf. Diva!)…. Så møter humor rocken. Standup-komiker Raymond Falldalen (Standup Bergen, Mad N´Morrow) i samspill med fete riff, basslinjer og slagverk. Og med på dette toktet, er komiker Kjetil Melkevik. (Comedybox Stavanger, Mad N´Morrow)
Dette er en kombo du helt sikkert vil like. Rock, Humor. Drysset med noen rolige musikalske partier for å få igjen pusten. Dette showet gir deg det man trenger i hverdagen: Påfyll av god musikk spilt på ekte instrumenter, og latter.

Arrangement av Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene og Hill Events
Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene
Billetter
www.ticketmaster.no/event/675255

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp