Folkekjære Elin Furubotn på Villa Lunde

18-06-2022- Folkekjære Elin Furubotn på Villa Lunde

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 18-06-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 18-06-2022
Hvilket klokke? 20:30
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Folkekjære Elin Furubotn krever ikke noen lang presentasjon. Hun er en av landets fineste låtskrivere innen vise/jazz/folkemusikk. Hun er en sing and song -writer og har gitt ut 8 album med eget materiale, og hennes forrige album «Blikk» kom i feb 2020.

Elin Furubotn spiller gitar og synger sanger som handler om små og store ting som er lett gjenkjennbart for folk flest. Hun har et skråblikk på hverdagen, med en god dose humor, undring eller alvor. Det er umulig å ikke følge med under konsertene til Elin der formidlingen står sentralt med gode nynnbare melodier.

Elin ønsker å formidle håp. Fortelle at skrammer er fint. At bekymringer ikke har hjulpet noen, og at det er sunt å leke mer. Nordmenn har hørt et utall av Elin Furubotn`s sanger gjennom radiokanaler som NRK P1 og P2, som duetten hun gjorde sammen med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester; «Så lett det kan ver», eller «Ei Jenta» som handler om hennes hundre år gamle mormor som beholdt det lekne barnet i seg.

Furubotn spiller jevnlig over hele landet, men har også turnert i Tyskland med sine norske tekster, og fikk en internasjonal pris i USA for beste album «Heilt Nye Vei» i 2013.

Vi på Villa Lunde hadde stor glede av Elins nærvær i 2019 og publikum kan se frem til en intim konsert av de sjeldne med en artist der kan speile livet på den mest forunderlige måte.

Hvem organiserer denne konsert?