fbpx
Førjulsfest med Carina Dahl & band // Parkbiografen konsertlokale
Event adresse / Kommune
Event start dato:
11-12-2021
Event start tid:
20:00
Event avslutt dato:
11-12-2021
Event avslutt tid:
23:30
Detalje om event:

Bli med på tidenes førjulsfest med Carina Dahl som fikk 3.plass i årets Stjernekamp! Etter Stjernekamp tar Carina Dahl nå med seg band og legger ut på førjulsturné for å spre glede, fest og følelser, alt blandet med en skikkelig dose julefeststemning! Perfekt for dere som vil samle vennegjengen til hyggelig førjulsmoro eller for arbeidsplassen, som ikke helt har landet julebord ennå.
Lørdag 11.desember
Dørene åpner 20.00
Billetter 375 kr
20 års aldersgrense
På denne konserten vil det bli mulig å forhåndsbestille digg juletapas for de som ønsker ekstra julekos på Parkbiografen, i forkant av konserten. Mer info om dette sendes ut direkte til alle billettkjøpere fra begynnelsen av november.
På repertoaret blir det alt fra gamle slagere og hits, til trønderske tolkninger, favoritter fra Stjernekamp, freidige julefestlåter og noen overraskelser. Et ekte Carina Dahl liveshow publikum over hele landet elsker!
I beste sendetid på NRK har Carina gjennom Stjernekamp fått vist frem sin allsidighet og bredde som artist, entertainer og musiker, og hun har gjentatte ganger blitt utpekt som favoritt hos dommere og gjesteeksperter. Carina Dahl blir ofte trukket frem som et sjeldent eksempel på en kvinnelig representant for norskspråklig festmusikk.
Det blir virkelig godstemning når Carina drar i gang festen med både morsomme festlåter som “Få mæ hjæm”, “Mammagutt”, “Toppen av Norge” og ikke minst sommerens hit “Helt ok” og nydelige ballader som hennes siste vise-låt “Om du dro i fra mæ”.

Arrangement av Parkbiografen, Skien By og Carina Dahl
Parkbiografen konsertlokale
Billetter
tix.no/nb/parkbhttps://tix.no/nb/parkbiografen/buyingflow/tickets/14295/29700/iografen/buyingflow/tickets/14295/29700

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp