Gamlebyen Camping

01-07-2022- Gamlebyen Camping

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Østfold
Når da? 01-07-2022
Og Klokkeslett? 21:00
Når den slutter? 02-07-2022
Hvilket klokke? 00:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Tre usedvanlig blide herrer i sin beste alder, utgjør denne luftige og lekne pop trioen som spiller variert musikk fra 70 tallet og frem til i dag. Besetningen på to gitarer og percussion og alternative trommer, gjør at det blir et veldig åpent og luftig sound med mye plass til vokal.

Repertoiret har hovedvekt på gode melodier, som Gamlebyen camping prøver å gjøre litt til sine egne, da de også arrangerer låtene til den litt spesielle besetningen.

De spiller alt fra John Mayer, Ed Sheeran, Coldplay, Harry Styles til Bob Marley, REM, Bo Kaspers orkester i tillegg til eget materiale.

Dette er tre meget erfarne musikere som har spilt land og strand rundt med en imponerende endeløs liste med kjente artister, som Marius Müller, Knut Reiersrud, Ike Turner, Ole Paus, Jan Eggum, Lars Lillo Stenberg. Anne Grethe Preuss, Marion Ravn, Hanne Sørvaag The Monroes, Odd René Andersen,Silje Nergaard, Sidsel Kyrkjebø, Dance With a stranger, Alejandro Fujentes, Claudia Scott, Noora Noor, Bjøro Håland, Tante Gørilds Hobbyorkester, puh…for å nevne noen… og fortsatt elsker de alle tre å spille.

De har et bevisst fokus på kos fremfor full partyfaktor, men det er kanskje nettopp derfor spillegleden, kjemien, og det lekne samspillet deres, gjør dette til en musikalsk lykkepille for alle som sitter i salen.

Dette vil du simpelthen ikke gå glipp av.

Bandet består av
Totto Hansen- Percussion, Alternative trommer
Tom Svenkerud- Akk gitar, vokal (samt solo på bremseslangen til sin far)
Lenny Kittilsen- El git, vokal

Hvem organiserer denne konsert?