Henning Andersen til Fredrikstad med rockens A-lag // Cafe Magenta

04-06-2022- Henning Andersen til Fredrikstad med rockens A-lag // Cafe Magenta

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Østfold
Når da? 04-06-2022
Og Klokkeslett? 21:00
Når den slutter? 05-06-2022
Hvilket klokke? 00:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Lørdag 4. juni blir det fyr og flamme på Magenta. Henning Andersen fra Tomter er tilbake i sitt favorittfylke, 40 år etter at han herjet Østfold som tenåring i lokale band.

Henning har et kjært forhold til Fredrikstad og gleder seg til å spille der. Blant annet har har jobbet for Måneproduksjoner, som gjorde jobb for X Games når han ledet det. Måneproduksjoner jobbet også for The Arctic Challenge og Snowboard-VM, som Andersen var involvert i.

Albumet Going Home venter på å bli gitt ut. Singelen Kentucky kan høres på strømmetjenester. 18 mai kommer den nye singelen, Driving South.
Musikken er moderne, amerikanskinspirert, med forbilder som Drive-By-Truckers, Steve Earle, Jason Isbell, Sarah Shook og Sust.

På konserten på Magenta vil elever fra MYP 5, CIS Fredrikstad, med Susanne Arnesen som korlærer, være med og synge på to låter.

Til Gamlebyen kommer Danny Young (trommer, bass, Gluecifer) og Marius Hagen (gitar, Team Me) sammen med Andersen, som spiller gitar og synger. To av landets feteste musikere og Danny spiller trommer og bass samtidig, som er et syn for guder og lyd for gudinner.
Det er verdt turen alene!

Hvem organiserer denne konsert?