fbpx
ILA AUTO JULEBANJOKONSERT // ROCKERS
Event adresse / Kommune
Event start dato:
04-12-2021
Event start tid:
21:00
Event avslutt dato:
05-12-2021
Event avslutt tid:
02:30
Detalje om event:

Ila Autos Julebanjoshow uten julesanger har blitt en kjær tradisjon for band og publikum på John Dee/Rockefeller i Oslo. I år er det faktisk 11. gang gutta samler gamle og nye fans og plukker julen inn. Nå tar vi den tradisjonsrike Julebanjokonserten ut av Tigerstaden og flytter den til Langesund og Rockers for en dag.
Ila Auto skulle ha holdt konsert på Rockers i april 2020, så smalt pandemien over hele verden og Norge stengte ned. Konserten med Ila Auto ble flyttet til november, men da blusset denne helsikes’ pandemi opp på nytt og vi måtte kansellere konserten. Nå har vi endelig funnet en ny dato til lokomotivet i norsk bluegrass.
Det er få band som kan matche energien til Ila Auto på scena. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn.
Bandet fikk Spellemannprisen 2006 i klassen country for sitt debutalbum. Siden da har de i alt gitt ut fem album og en ep, og har skaffet seg fans i inn- og utland. Midt i den verste pandemi-tid ga gutta ut sitt seneste album – Piknik med døden – med radiohittene «Irene» og «Gaffa og strips» feat. Signe Marie Rustad.
Ila Auto er en unik liveopplevelse du ikke vil gå glipp av. Kom som du er, vær som du blir.
Velkommen!

Arrangement av Rockers og United Stage Norge
Rockers
Billetter
lucky13.ticketco.events/no/nb/e/ila_autos_rockers_john_g

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp