fbpx
Jazz på Kampen: Siril Malmedal Hauge, Martin Nodeland & Alexander Hoholm
Event adresse / Kommune
Event start dato:
20-11-2021
Event start tid:
16:00
Event avslutt dato:
20-11-2021
Event avslutt tid:
20:00
Detalje om event:

Siril Malmedal Hauge, Martin Nodeland & Alexander Hoholm
Siril Malmedal Hauge er en norsk vokalist, instrumentalist, komponist og lyriker. Hun vokste opp på Sula, omgitt av fjell og fjorder, men holder nå til i Oslo. Siril er en ettertraktet vokalist og er aktiv i en rekke prosjekter og ensembler på den norske jazzscenen. Hun har sterke røtter i jazztradisjonen, og utviser en frasering og formidlerevne som få innehar. Det prisvinnende album “Last Things” ble hyllet i det japanske magasinet “Jazz Critique”, og Siril er også innehaver av “Jazztalent-prisen” til Moldejazz, og Jazzsirkelens “Ungjazzpris”.
Martin Nodeland er en norsk gitarist, komponist og arrangør. Hans første utgivelse som bandleder, Debut (2019), med en selvsikker neo-bop kvintett som spiller Nodelands musikk, så vel som et knippe standardlåter er et fantastisk album, som i mine ører kan minne om hvordan Bobby Watson og John Abercrombie kunne høres ut, med en pianotrio i ryggen. (Julian Maynard-Smith: Londonjazznews)
Bassist Alexander Hoholm er en allsidig musiker. Med et solid beat og stort sound setter han utvilsomt sitt preg på musikken i en hver sammenheng. Han er også en magiker med både bue og overtoner, som kan oppleves på album som Martin Nodeland – “Origins”, hans egne plater med duoprosjektet Past Present, og Magnus Murphy Joelsons – “Skandinavia”. Alexander spiller også en sentral rolle som komponist og musiker i det Oslo-baserte ensemblet, OJKOS.

Arrangement av SIRIL MALMEDAL HAUGE, Martin Nodeland Music og 3 andre
Kampen kirke
Billetter
kampenkaffebar.ticketco.events/no/nb/e/jazz_paa_kampen_siril

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp