JAZZKAFÉ – LISE HVOSLEF // Kafeen – Scene 5

21-05-2022- JAZZKAFÉ – LISE HVOSLEF // Kafeen – Scene 5

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Akershus
Når da? 21-05-2022
Og Klokkeslett? 14:00
Når den slutter? 21-05-2022
Hvilket klokke? 16:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Jazzvokalisten Lise Hvoslef er fra Lørenskog og gikk på musikklinja på Lillestrøm VGS for en del år siden. «En egen ro», er en nydelig innspilling med jazz standardlåter med norske tekster som blir gitt ut denne våren!
I den amerikanske musikkulturen er jazzen tradisjonstung, basert på standardlåter og det å lære et bebopspråk. I Skandinavisk jazztradisjoner har man lagt mer vekt på å være nyskapende og finne sin egen personlige stemme. Vi ønsker med denne innspillingen å videreformidle et tradisjonelt standardjazz-materiale samtidig som vi, ved egne arrangementer av låtene, gir musikken et personlig og nyskapende preg. Det å spille inn standard jazzmateriale med norske tekster er et lite utprøvd kunstuttrykk. Vi håper med denne innspillingen å bidra til å gjøre standard jazztradisjonen og låtene lettere tilgjengelig for et bredere publikum.
Kritikerroste forfatter og poet Kristin Storrusten har bearbeidet og oversatt tekstene til norsk.
Musikere: Lise Hvoslef – vokal, Ellen Brekken – bass, Kjetil Jerve (vikar for Eyolf Dale) – piano/flygel, Magnus Stefaniussen Eide – trommer og Kristoffer Kompen – trombone.
Kort om Lise Hvoslef:
Lise er utdannet ved Norges Musikkhøgskole med fordypning i jazzsang og pedagogikk. Lise har tidligere skrevet egen musikk som befinner seg i grenselandet jazz/pop/singer-songwriter. Med denne musikken har hun blant annet turnert med eget band i New York (organisert av Lise) og i Nord-Norge (i regi av Nordnorsk Jazzforum). I tillegg har hun gjort konserter og innspillinger med det improviserende vokalensemblet Oslo 14, både bestillingsverker og improvisert musikk.
Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb
Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

Les mindre

Hvem organiserer denne konsert?