fbpx
Jellygo Valley
Event adresse / Kommune
Event start dato:
14-08-2021
Event start tid:
21:00
Event avslutt dato:
14-08-2021
Event avslutt tid:
23:30
Detalje om event:

ellygo Valley er et band med egenkomponert musikk. Besetningen har lang erfaring på hver sin kant, som bidrar til bandets solide uttrykk.
Velkommen til konsert på Verven Scene!
VOKAL GITAR – Kim Eikenes er bandets vokalist og gitarist. Han har spilt gitar og skrevet musikk siden tidlig 90-tall, og har siden det vært en del av diverse band og prosjekter. Kim har også mer enn ti år som trubadur på nakken.
GITAR – Jørn Henning Isaksen tilføyer låtene både substans, fylde, og høydepunkter i form av selvsikkert, raffinert og fantastisk gitarspill.
Etter en mannsalder med gitaren som fast følgesvenn, kan man trygt si at Jørn er en veldig resurs for bandet.
KEYBOARD – Frank Andersen er bandets keyboardist, og har siden midt på 70-tallet traktert orgelet med eleganse og dyktighet. Frank sørger for mye av bandets uttrykk ved å komponere/arrangere sitt bidrag i hver låt, gjennom nøye og gjennomtenkt spill.
BASS – Per Johannessen er bandets bassist. Per fikk bassen plantet i fanget en gang mot slutten av 80-tallet. Det var lurt. For med et formidabelt øre for det å spille bass, har Per alltid hatt noe over seg som gir alle låter han spiller på, et helt eget uttrykk.
TROMMER – Jan Isaksen spiller trommer i Jellygo Valley. Siden tidlig 80-tall har Jan vært en utrolig dyktig trommeslager, og vært med i diverse band opp igjennom. Bandets lydbilde er helt prisgitt Jans trommespill.

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp