fbpx
Julekonsert med Paal Flaata
Event adresse / Kommune
Event start dato:
27-11-2021
Event start tid:
20:00
Event avslutt dato:
27-11-2021
Event avslutt tid:
23:30
Detalje om event:

Når førjulstida nærmer seg, hva er vel bedre enn å ta en tur ut og inn på Parkbiografen og høre en av landets aller fineste stemmer: Paal Flaata.
Som vanlig akkompagnert av sin dyktige makker Gøran Grini. Denne kvelden blir det både nydelige låter fra “Christmas Island” og andre perler fra Paal Flaatas utgivelser gjennom årene.
Lørdag 27.november
Dørene åpner: 20.00
20 års aldersgrense
Billetter: 425 kr
Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden.
Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.
Som soloartist har han gitt ut til sammen åtte album, noe som blant annet har resultert I tre Spellemann nominasjoner. (Wait By The Fire, Come Tomorrow og Love and Rain)
På 1990-tallet var Paal frontfigur og vokalist i Midnight Choir som ga ut 5 album, hvor de blant annet vant Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, Amsterdam Stranded.

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp