Ketil Bjørnstad – Verden som var min – Forfattersamtale og konsert

16-07-2022- Ketil Bjørnstad – Verden som var min – Forfattersamtale og konsert

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Agder
Når da? 16-07-2022
Og Klokkeslett? 18:00
Når den slutter? 16-07-2022
Hvilket klokke? 20:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Konsert og forfattersamtale med Ketil Bjørnstad.

Komponist, pianist og forfatter Ketil Bjørnstad er en av Norges store samtidskunstnere. Med sine komposisjoner, betraktninger og ikke minst – sitt pianospill, har han gjort livet rikere for oss. Han har gitt ut ca. 30 bøker, dikt, romaner og biografier. I 2007 kom romanen Elven, som er en frittstående oppfølger til Til musikken (2004), sistnevnte en bok som Bjørnstad i september 2008 fikk den prestisjetunge franske leserprisen «Le prix des lecteurs 2008″ for. Bjørnstads biografiske arbeider har også høstet stor nasjonal og internasjonal anerkjennelse

Romanserien Verden som var min, tar oss med inn gjennom hvert tiår fra sekstitallet frem til i dag, det siste tiåret. Siste tiåret er en erkjennelsesroman der alle lag av et menneskeliv dissekeres, i forfatterens kamp for å forstå hva som skjer i verden og i ham selv, på veien mot alderdommen.

I samtale med forfatter Birger Emanuelsen vil Bjørnstad ta oss med gjennom hvert tiår fra sekstitallet frem til i dag. Det blir også en stemningsfull solokonsert med Bjørnstad samme kveld!

Velkommen til en deilig sommerkveld i festivalhagen på Spornes!

Hvem organiserer denne konsert?