«KJARLEIKEN» – en poesikonsert med HILDEGUN RIISE og ANDERS AARUM // Hellviktangen Kunstkafe

22-05-2022- «KJARLEIKEN» – en poesikonsert med HILDEGUN RIISE og ANDERS AARUM // Hellviktangen Kunstkafe

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Akershus
Når da? 22-05-2022
Og Klokkeslett? 20:00
Når den slutter? 22-05-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

I 2021 var skuespiller HILDEGUN RIISE med musikere på Hellviktangen med poesikonserten «UNDER STJERNONE». Da var det Olav H. Hauge sitt univers hun tok oss med inn i. Trollbundet og dypt berørte ble vi stående og klappe i flere minutter etterpå, noen gråt.

Nå er hun tilbake med ny poesikonsert. Denne gangen har hun med seg den kjente jazzpianisten og komponisten ANDERS AARUM.

Musikken er en trofast følgesvenn når Hildegun framfører poesi, enten hun resiterer eller synger. Samklangen mellom kunstnerne blir nærmest sanselig følbar på scenen og trekker publikum med seg inn i det som skapes – i øyeblikket. Hildegun har en gave, en sjelden musikalsk gave. Hun formidler med sin unike stemme, men også med en utrolig timing, og med innlevelse i det som gjemmer seg i teksten.

Denne gangen har Hildegun samlet dikt fra Norden, Øst-Europa og Asia til en vev av sterke, humoristiske og sanselige tekster i tett samspill med Anders Aarums mangfoldige og vakre musikalske univers. Effekten er magisk. Diktene beveger seg alle rundt det samme temaet – kjærligheten.

Billetter: 300,- (inkl. gebyr TicketCo, klikk Finn Billetter)
Rabattbillett: 200,- (5 bill. reservert trygdede)

Dørene åpner kl. 18.30.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler.
VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Hvem organiserer denne konsert?