Konsert med Honkabilly Kings // Ruffen

16-12-2023- Konsert med Honkabilly Kings // Ruffen

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Og Adresse? pa Heuchs Gate 33 3770 Kragerø
Når da? 16-12-2023
Og Klokkeslett? 22:00
Når den slutter? 17-12-2023
Hvilket klokke? 01:00
Kan jeg se en video?
Hva som skal skje der?

Da er det snart jul igjen gitt. Artig. Blir vi aldri lei? Honkabilly Kings blir i hvert fall aldri det ser det ut som. Vi aner ikke hvor mange ganger noen har slutta eller fått sparken, men vi ender alltid opp sammen til slutt. Litt som et gammelt ektepar. Eller, ikke gammelt engang. Ekteskapene varer jo ikke så lenge nå som de gjorde før. Så litt som et ektepar da, får en si.

Honkabilly Kings spiller og underholder på Ruffen i Kragerø lørdag 16 desember. For de som ikke har hørt oss før så liker vi litt sånn musikk som de spilte før all denne dunk-dunk musikken ble så populær. Rock´n´roll blanda med litt jazz og litt rockabilly og litt country og plenty med reverb og ekko er det vi holder på med. Gudene vet vi har forsøkt oss på andre sjangere, men med denne gjengen er det helt umulig. Vi klarer det faen ikke. Så da blir det skomaker, bli ved din lest, og alt det der.

Det hadde vært meget underholdene om dere tok turen og tilbrakte noen timer sammen med oss sånn tett oppunder jul. Det er jo så lenge siden vi har sett dere, og vi tipper dere fortsatt er fine folk. Noen har nok forandret seg til det verre, men hvor gæernt kan det bli lizzom.
Kom kom kom dere fine folk. Det blir kos å få til alle som vil ha.

Masse kjærlighet fra Honkabilly Kings

Restriksjoner
Aldersgrense 20 år

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre konserten avlyses

CC 250,-

Hvem organiserer denne konsert?