Konsert med Lewi Bergrud på Skåtøy Kafé // Kragerø

28-07-2022- Konsert med Lewi Bergrud på Skåtøy Kafé // Kragerø

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 28-07-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 28-07-2022
Hvilket klokke? 21:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Velkommen ut i hagen med Lewi!
Lewi Bergrud er låtskriver og vokalist, gitarist, pianist og bassist. Eller forresten, la oss heller si det slik:
Lewi er en musikalsk formidler. For Lewi ble et musikkfylt hjem og det glade bedehusmiljøet et uvurderligutgangspunkt for en videre karriere i musikk- og formidlingsbransjen. Sammen med Knut Anders Sørum og de andre barndomsvennene i bandet Expect a Miracle, turnerte han gjennom USA og Europa. Han er også en viktig brikke i landets største sommershow «Urbane Totninger», med sine 30 000 publikummere.
De sisteårene har han også hatt suksess med en av Norges største juleturnéer Blåtoner, senest sammen med Ole Børud og Maria Solheim. I dag er Lewi en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er et stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue. Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy.
Lewi sin åpenhet og sterke formidlingsevne gjør konsertene hans til alt annet enn samlebåndsoppdrag. Døra er åpen. Du er selvfølgelig velkommen.

Billetter:

https://www.ticketmaster.no/event/lewi-bergrud-billetter/692773

Hvem organiserer denne konsert?