Linnea Dale Band // Rockers

21-05-2022- Linnea Dale Band // Rockers

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 21-05-2022
Og Klokkeslett? 21:00
Når den slutter? 21-05-2022
Hvilket klokke? 23:30
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Linnea Dale ble som 16-åring kjent for det norske folk som finaledeltaker i den tredje sesongen av Idol. Etter deltakelsen ble Dale invitert med som gjestevokalist i Donkeyboy og er for mange kjent som stemmen bak hitsinglene «Ambitions» og «Sometimes». Begge singlene nådde toppen av VG-lista i 2009 og var to av de mest spilte låtene på norsk radio. Ambitions ble spellemannnominert til Årets hit og Årets video.

Dale solodebuterte i 2012 med albumet «Lemoyne Street», som ble produsert av Øystein Greni fra Bigbang. Deretter kom oppfølgeren «Good Goodbyes» produsert av Kim Bergseth og Paal Waaktaar fra A-ha i 2014. Samme år deltok også Dale i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass. I 2018 slapp hun albumet «Wait For The Morning», som fikk strålende kritikker fra anmeldere over hele landet. Spesielt ble singelen «Favourite Mistake» trukket frem med terningkast 6 av VGs anmelder. Linnea var med i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes» der hun fremførte sine egne tolkninger av låter fra blant andre Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik.

I januar 2020 slapp hun låta «Out of Heaven».
Linnea spiller nå inn sitt fjerde album, der den første singelen slippes våren 2022. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer hun til å turnére med et nytt band med musikere plukket fra øverste hylle.

Hvem organiserer denne konsert?