Loveshack – Norges beste 80-talls coverband kommer til Portør

Loveshack – Norges beste 80-talls coverband kommer til Portør

Detalje om konsert:
Sted
portørveien 170, 3788, Stabbestad
Starter
21:00
Avslutter
00:00
Video/trailer
 
 
Detaljer

Norges beste 80-talls coverband kommer til Portør for første gang! Etter et triumferende 20-årsjubileum i 2018, med utgivelse av deres debutsingel «Get Up» og en lang turnéliste som kulminerte med et utsolgt Rockefeller i Oslo kunne Loveshack satt seg ned og sugd litt på karamellen. Det kunne ikke falt dem inn. Tvertimot så hev de seg ut på landeveien i
2019, ga ut live-epen «Rockefeller Live» og solgte ut Rockefeller enda en gang til. I 2023 fyller Loveshack 25 år!
Med nærmere 2000 konserter i sin karriere så langt snakker vi om et av Norges aller mest aktive band. Det som begynte som en gjeng som bare ville spille litt sammen har blitt
så mye mer enn gutta i Loveshack noensinne kunne drømme om. Jubileum skal selvsagt, tradisjonen tro, feires på legendariske Rockefeller i Oslo lørdag 11.november.
Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler.
Re-booking har blitt regelen, fordi Loveshack gjør alt de kan for å unngå unntaket. Alltid! Nye folk og fjes som skal omvendes og oppleve 80-tallsgospelet slik bare Loveshack kan servere det.
Historien om Loveshack er på langt nær slutt.
Den har bare såvidt begynt. Følg med, følg med.

Arrangement av Portør Pensjonat
Portør Pensjonat
Billetter
www.ticketmaster.no/event/loveshack-norges-beste-80-talls-coverband-billetter/731075

Hvem organiserer denne konsert?