fbpx
Mayhem + support: Cadaver til Felix
Event adresse / Kommune
Event start dato:
04-12-2021
Event start tid:
21:00
Event avslutt dato:
05-12-2021
Event avslutt tid:
00:00
Detalje om event:

Mayhem til Felix Lørdag 4. Desember. Billetter får du på Hoopla.no.
Mayhem, Norges lengstlevende black metal-band og en av de aller viktigste premissleverandørene i sjangeren, inntar Felix.
Gjennom Mayhems banebrytende 35-årige karriere, har nordmennene kontinuerlig utfordret den ortodokse delen av sjangeren de selv var med på å skape. Mayhem slapp i fjor sitt sjette studioalbum “Daemon” til knallsterke anmeldelser fra et samlet pressekorps.
Bandet har opparbeidet internasjonal kultstatus med sin kontroversielle historie og grensesprengende diskografi. I løpet av en 35-årige karriere fra «Deathcrush» i 1987 til ferske «Daemon» har bandet konstant utfordret sjangeren de var med på å skape.
– Jeg tror dette albumet vil tilfredsstille både nye og gamle fans. Som de fleste av våre mest hengivne fans vet har Mayhem aldri sluppet to album som høres like ut. Sånn er det denne gangen også. Vi har forenklet ting, men samtidig testet ut noe nytt for å gjøre det interessant for både oss og fansen som liker at vi gjør noe nytt på hvert album, uttalte Teloch om «Daemon».
Radar Booking presenterer:
CADAVER
Vi er stolte over å kunne annonsere CADAVER som gjest på Mayhem sin Norges turné.
CADAVER er et av Norges legendariske metalband med en historie helt tilbake til 1988.
De ga ut Norges første death metal album “Hallucinating Anxiety” i 1990. De er nå aktuelle med nytt album “Edder & Bile” som ble gitt ut 27.11.2020.
” Mayhem lærte meg alt jeg kan om ekstrem metal i 1986 og er blant mine nærmeste venner den dag i dag. Det er en stor ære å få varme opp for sine gamle mentorer. CADAVER gleder seg veldig til å dra Norge rundt å spille for et publikum som har ikke har sett konserter på nesten 2 år. Dette blir tidenes revansje, velkommen alle Norges metalheads!” Anders Odden
CADAVER er:
Anders Odden – gitar, bass, vokal
Dirk Verbeuren – trommer
Eilert Solstad – Live kontrabassist

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp