Ogdens Rhythm & Blues m/Groove Horns // Losen

21-05-2022- Ogdens Rhythm & Blues m/Groove Horns // Losen

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Østfold
Og Adresse? 1560 Larkollen
Når da? 21-05-2022
Og Klokkeslett? 20:00
Når den slutter? 22-05-2022
Hvilket klokke? 00:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Ogdens´ Rhythm & Blues med Groovy Horns byr på by-blues, blåtoner med eleganse og trøkk.

Vi gleder oss til å spille på Losen i Larkollen i mai. Våren kan neppe bli særlig vakrere ute i Larkollensundet på denne årstiden og med denne musikken, fremholder gutta i sin pressemelding.

Bandet består av erfarne musikere med røtter i 60- og 70-tallsrocken. De spiller et variert repertoar med rytmisk basis og melodiøs eleganse. I løpet av sine aktive år har musikerne vært innom mange stilarter, men har nå samlet seg om en felles interesse for det som kan kalles by-blues. Her vanker reale vokalprestasjoner, gitar- og orgelsoloer og heftige blåseriff til stødig bass- og trommegroove.

Ogdens R&B garanterer blå, groovy, smooth, rocka og variert musikk som trimmer rytmefoten! Kom og hør bandet og få en god musikalsk opplevelse! Kanskje også en svingom eller to, for her kan det bli vanskelig å sitte stille.

Blant inspirasjonskildene til gruppa finnes f.eks. John Mayall, den engelske bluesens gudfar og Bluesbreaker-gitaristene Clapton, Green og Taylor. Repertoaret er også farget av amerikanske profiler som Booker T, Chicago, Allman Brothers og i nyere tid av Joe Bonamassa m.fl. Men, bandet sørger alltid for å sette sitt eget stempel på de musikalske klassikerne og byr på et kompakt og tettpakket musikalsk program.

Besetningen i Ogdens´ R&B: Terje Ogden (gitar), som debuterte i Green Onions i 1964 og senere spilte i Dr. Henderson’s Blues Caravan og Norwegian Wood. Kjell Kjellman (sang, kassegitar) har også bakgrunn fra Norwegian Wood, men har også sunget i Boston Tea Party og i flere musikaloppsetninger i Fredrikstad. Tomm Berger (bass), spiller i dag også i velkjente “gamle” mosseband som Feldson Association og Moss Bluesband. Egil Jegleim (tangenter) gjorde seg tidlig bemerket i Tombstones og Wheels, to 60-tallsband som fremdeles lar høre fra seg i ny og ne. I tillegg spilte han også i Dr. H´s Blues Caravan og seinere i bl.a. gruppene Rosmersholm, Skallagrimsson og Etter Svinesund. Trommene i bandet trakteres av Arild Pettersen som har lang fartstid fra ulike band i “Plankebyen”, og som i dag også spiller i Groove Mission og A.P.A. Bluestrio. Ingen konserter gjøres med bandet Ogdens´ uten at Morten Nore sørger for god lyd og at alt teknisk er på stell.

Groovy Horns er den solide blåserekka til Ogdens´ R&B som gjerne tråkker til når scenen og lokalitetene er store nok, og det er de jo i de flotte lokalene på Losen. Blåserne består av Glenn Bøgle (trompet), Frode Engan (sax), Trond Hansen (trombone). Alle erfarne og allsidige musikere.

Velkommen til Losen i Larkollen, vis a vis anerkjente Støtvig Hotell!
Billetter a kr. 200.- på Ticketmaster. Evt. billetter til overs selges i døra.

Se mer informasjon og lytt til lydeksempler på Facebook-siden

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 18:00

Servering :
Mat
Øl / Vin
Alle rettigheter

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Full pris

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Losen

Hvem organiserer denne konsert?