ORBO – Herr Nilsen

27-05-2022- ORBO – Herr Nilsen

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Oslo
Og Adresse? CJ Hambrosplass 5 Oslo
Når da? 27-05-2022
Og Klokkeslett? 21:00
Når den slutter? 27-05-2022
Hvilket klokke? 23:30
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

ORBO er ute med ny plate.
Los Angeles, Nashville, Oslo, og Bergen: Spellemann-vinner ORBO har vært både nært og fjernt de siste årene for å skape sin nye fullengder. Resultatet er Smoke & Mirrors – en plate som bugner over med musikalsk overskudd med sin salige miks av rock og pop med sine 11 nye låter.
Dette er en samling av låter med mye sjel, som strekker seg fra Lennon-inspirerte «Wherever I Go», til «Fine» som ble skrevet etter en samtale med Sir David Attenborough om liv og død, mens han tar med seg de beste kvalitetene fra artister som T-Bone Burnett og Buddy Miller for å lage engasjerende låter. Ikke minst er den irske stjernen Gráinne Duffy med på selve tittelsporet!
– Sangene på Smoke & Mirrors har blitt laget over ganske lang tid og spilt inn flere steder. Det er fantastisk å endelig få de i ut i albumformat. Håper publikum vil like albumet, vi har jobbet ganske hardt med å få et godt resultat på hver og en av låtene for å få et solid album. Samarbeidskonstellasjonene som har oppstått under produksjonen har tilført masse energi og vil garantert kunne bli et spennende moment fremover, forteller ORBO.
Med andre ord er Smoke & Mirrors virkelig et album som vil treffe i hjerterota med låter som «Smoke & Mirrors» og heartland-perlen «Place To Hide», og samtidig vil låter som «This Is Our Highway» og «Road To Riches» sørge for å gire deg opp.
Smoke & Mirrors er produsert av ORBO (Ole Reinert Berg-Olsen) og Bjarne Stensli. Medvirkende er ORBOs faste band bestående av Reidar Opdal, Pablo Tellez, Marius Bergesen m. fl.. På flere av sporene medvirker også vokalistene Angela Primm og Gayle Mayes, samt trommeslager Steve Ferrone (Tom Petty & The Heartbreakers)

Booking: MK Artist Nils Magne Kristiansen Tlf 41506587,nm-krist@online.no
http://www.mkartist.no/

Arrangement av Østkanten Bluesklubb
Herr Nilsen Jazz Club
Billetter
ostkanten.ticketco.events/no/nb/e/orbo

Hvem organiserer denne konsert?