PIG PARTY I RÅDHUSPARKEN // LYNGDAL

11-06-2022- PIG PARTY I RÅDHUSPARKEN // LYNGDAL

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Agder
Og Adresse? 4580 Lyngdal
Når da? 11-06-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 11-06-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Pig Party i Lyngdal sentrum – med livemusikk!

I år er planene større enn i fjor! Det arrangeres Pig Party midt i Lyngdal sentrum. Det blir stor danseplass, benker å sitte og skravle ved og bar. Det serveres gris som tidligere år. Grisen blir helgrillet på plassen. Ta med en vennegjeng og godt humør så sørger vi for resten.

ALDERSGRENSE 18 ÅR.
Dørene åpnes 19.00

Marco Chili (Marius Presthaug) har flere låtutgivelser bak seg, som “Oppå bordet”, “Den du veit”, og “Gummibåt”.

“Fri og frank” er en frisk uptempo låt med et fengende refreng samt feledrop, spilt av amerikanske Oliva Mcpeek. Marco Chili er stadig å se på livescener, og har opptredd på arrangementer med andre artister som Meludo, Circuz, Freddy Kalas, Chris Baco, Plumbo.

Bob Kåre er en artist som har vært aktiv innen musikkbransjen i 30 år. Han har spilt i mange forskjellige band og deltatt på utaligge plateutgivelser. Nå kommer han til Lyngdal!. Med ca 300.000 solgte album, 3 gullplater og 1 platinaplate i bagasjen reiser han fortsatt rundt i hele landet med bandet.

Innimellom konsertene tar han seg tid til å gjøre noen få trubadurjobber i året. Med akustisk gitar, allsang og høy partyfaktor synes han dette er fantastisk moro.

Repertoaret er hovedsakelig kjente norske festsanger, med kanskje noen få engelskspråklige unntak. Her blir det selvsagt Luxus Leverpostei sanger, men også Jokke, Postgirobygget, Dum Dum Boys, Ingenting, Mods, Åge Aleksandersen, Bjørn Eidsvåg osv

Hvem organiserer denne konsert?