fbpx
Prima Vista Social Club – juleshowet 2021 på Herr Nilsen Jazz Club
Event adresse / Kommune
Event start dato:
17-12-2021
Event start tid:
21:00
Event avslutt dato:
17-12-2021
Event avslutt tid:
22:30
Detalje om event:

Endelig er Prima Vista Social Club tilbake med sitt legendariske juleshow på Herr Nilsen!!! Covid-19 satte en midlertidig stopper for dette, men nå er de endelig tilbake! Tradisjonen tro avslutter de også årets juleturnè hos oss på Herr Nilsen! For mange av våre gjester har denne konserten blitt en årlig tradisjon, så det er nok lurt å være ute i god tid for å være sikker på å få billett.
Prima Vista Social Club har forlengst blitt en favoritt blant publikum og arrangører, og har holdt utallige konserter på klubber og jazzfestivaler med sitt hardswingende reportoar og musikalske humor. De spilte sitt første juleshow i 2015, på den legendariske (med dessverre nedlagte) klubben Buckleys i Oslo. Konserten fikk umiddelbart legende-status blant publikum og arrangører!
Deres absurde musikalske humor med snutter, fanfarer, overraskelser og finurlige arrangementer av kjente og kjære juleklassikere gikk rett hjem. At de 6 musikerne i tillegg er fra absolutt øverste hylle gjør dette til en unik konsertopplevelse! Prima Vista Social Club er resultatet av hva som skjer når 6 av landets ypperste musikere bestemmer seg for å ha det moro sammen, og dele dette med publikum!

Svein Erik Martinsen Aanestad -vokal og gitar
Erik Eilertsen -trompet
Håvard Fossum -saksofon
Kristoffer Kompen -trombone
Jens Fossum -kontrabass
Torstein Ellingsen -trommer

Arrangement av Herr Nilsen og Kjetil Soligard
Herr Nilsen Jazz Club
Billetter
herrnilsen.ticketco.events/no/nb/e/prima_vista_social_club__juleshowet_2021

Event Video:
Del denne event på sosialemedier:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp