Releasekonsert med Gospelkoret Moments på Fangekasa!

16-07-2022- Releasekonsert med Gospelkoret Moments på Fangekasa!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Østfold
Når da? 16-07-2022
Og Klokkeslett? 21:00
Når den slutter? 16-07-2022
Hvilket klokke? 22:30
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Gospelkoret Moments er et gospelkor med utvalgte sangere fra store deler av Østfold. I 2022 feirer koret 5 år med korets hittil største prosjekt. Gospelkoret Moments sine 23 sangere har gått i studio, med 8 låter som aldri har vært gitt ut før – og 1 låt som har blitt korets hjertelåt gjennom 5 år. Produsentene Kine og Olav Fossheim har sammen med noen av Norges beste musikere og sangerne i Moments, produsert ei gospelplate vi tror du vil få stor glede av! Og releasekonserten blir på Fangekasa 16. juli!! Jens Andreas Kleiven som har arrangert låtene og vært bandets kapellmester på korets plate, blir med som kveldens pianist på Fangekasa. Vi er også veldig glade for at vår gode venn Dan Ådahl – som har skrevet 3 av korets nye sanger sammen med korets egne Suzanne Murphree, blir med på konserten.

På konserten vil du i tillegg til låtene på den nye plata, også få høre noen gode gospelsanger koret har hatt med seg i løpet av sine 5 år.
Og kanskje vi denne gangen klarer å gjennomføre hele Dan Ådahl sin `Hvilken dag`? Første gang Moments og Dan Ådahl traff hverandre, var på Fangekasa. Strømmen gikk midt under klassikeren Hvilken dag, og det ble en annerledes avslutning på konserten.
Uansett førte denne konserten til et unikt samarbeid og vennskap mellom Dan Ådahl og Moments. Korets energiske dirigent er Anne Kari Moslått.

Har du ikke hørt om Gospelkoret Moments før, så følg gjerne Facebooksiden til koret.
Koret har både sunget med mange artister, og hadde mange egne konserter med sine dyktige solister. Siden mars 2020 har sangere fra koret hatt et tett samarbeid med Gospel Explosion, og ansiktene til mange av sangerne er kjente fra Online-øvelser og diverse digitale konserter.

Vi håper du har lyst til å komme til Fangekasa denne lørdagskvelden i juli, og få en god, varm gospelkonsert med både fengende rytmer og gospelballader, ispedd gode ord fra hjerter.

Hvem organiserer denne konsert?