RONNY AAGREN

20-05-2022- RONNY AAGREN

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Akershus
Når da? 20-05-2022
Og Klokkeslett? 21:00
Når den slutter? 20-05-2022
Hvilket klokke? 22:30
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Litt om utgivelsen:
Ronny Aagren sitt nye album «Changes» tar bandet til nye høyder.
Ronny Aagren er for tiden en «up and coming» artist i det norske blues og musikk miljøet. Han er ettertraktet og har holdt konserter på de fleste av landets blues scener siden han gikk solo i 2017 og er nå endelig artisten ute med sitt andre album.
Det lenge forventede andre-albumet til bandet har allerede fått radiotid i flere deler av verden gjennom singelen «It’s You», som kom ut i desember 2021. Deres forrige album «Close to You» som kom ut i desember 2017 fikk også stor oppmerksomhet i store deler av verden. Dette førte til festivaler i Europa, Skandinavia og Norge, og de ble også nominert av Norsk Bluesunion (NBU) til å representere Norge i International Blues Challenge (IBC), som fant sted i Memphis Tennessee i USA året 2019.
«Changes» byr på et nytt, stort og gjennomtenkt lydbilde. Med flotte vokal-arrangementer og imponerende instrumentale prestasjoner, viser bandet seg virkelig fra sin beste side. Ronny Aagren er både låtskriver og komponist på albumets låter. Han tar med sin musikalske bakgrunn gjennom nye sjangere, og henter inspirasjon fra country, soul, rock, americana og gospel. Dette er virkelig et band og album i internasjonal standard. Albumet vil bli tilgjengelig fra 20.mai 2022!
Dette er et meget gjennomført, spennende og variert album med sjel og følelse som får foten til å gå fra første låt. Albumets ballader har en sårhet og passion i seg, som gjør at låtene treffer en midt i hjertet.
Dørene åpner kl. 20.00 og konserten starter kl. 21.00.
Arrangør: Ronny Aagren
Billetter kr 250,- / billett inkl. CD kr 450,- (CD leveres ut på konserten mot fremvisning av billetten)

Hvem organiserer denne konsert?