Sommer i Lunden: Torgeir Waldemar

09-07-2022- Sommer i Lunden: Torgeir Waldemar

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 09-07-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 09-07-2022
Hvilket klokke? 21:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Om

Torgeir Waldemar er en av landets mest kritikerroste artister. Han har blitt nominert til Spellemannspris for sine utgivelser flere ganger, og han har gitt publikum konsertminner for livet – enten med fullt band, eller i solo-format som på denne konserten i Lunden.

«Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot», var Torgeir Waldemars konklusjon etter først å ha servert verden en eksistensiell – og deretter en politisk, rasende plate. I turbulente tider der murer reises og hat spres, hva skulle være hovedbudskapet for den nye plata? Svaret var banalt, men enkelt; Love ble utgitt via Jansen Records i 2020. Torgeir Waldemar har siden debuten i 2014 bemerket seg som en av landets fremste rocka trubadurer.
Med fullt band møtes man av et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Solo blir det ennå mer rom for det nære og såre. Felles for konsertopplevelser med Torgeir Waldemar er at tekstene og budskapet som ligger i bunnen alltid sørger for at nerven han er kjent for er til stede.

Billettpris:
Ordinær: 325

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

Hvem organiserer denne konsert?