Springsteens of Telemark // Wrightegaarden

01-07-2022- Springsteens of Telemark // Wrightegaarden

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 01-07-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 02-07-2022
Hvilket klokke? 00:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Springsteens of Telemark på Wrightegaarden i Langesund.

Gjør deg klar for en helaften med full trøkk og masse spilleglede fra Norges kanskje største Bruce Springsteen tribute band. Lørdag 13. juni fyller Springsteen’s of Telemark scenen på Wrightegaarden med hele 19 musikere og sangere fra Telemark.

Fenomenet Springsteen’s of Telemark kom i stand etter at initiativtaker Per Ludvig Gusfre fikk realisert sin mangeårige drøm om å sette sammen et Springsteen oppsett litt ut over det vanlige. I anledning av at Bruce Springsteen fylte 70 år i september, ble det arrangert en storstilt feiring i Sentrumsgården Kulturhus i Langesund 12. oktober 2019.

Per Ludvig samlet et dryss med musikervenner fra både Bamble og Telemark for øvrig. Totalt 19 musikere og sangere ble trommet sammen, og de leverte en forestilling det vil bli talt om i lang tid. Både kultursjefen og ordfører i Bamble kommune erklærte at dette må ha vært det beste og flotteste arrangement som har vært avholdt i kulturhuset… ever. Stemningen var elektrisk og til å føle på. Superlativene tok ingen ende.

Lørdag 13. juni går Springsteen’s of Telemark på scenen på Wrightegaarden. Bandet vil først levere et sett med Seeger Sessions à la Bruce Springsteen. Deretter et sett med typiske Springsteen hits og klassikere à la E Street Band Sessions. Totalt blir dette en maratonkonsert over 3 ½ time som garantert vil falle i smak – uansett om du er fan av The Boss eller ikke. Velkommen til en helaften med full trøkk og masse spilleglede!

18 års aldersgrense
Portene åpner kl. 18:00
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis

Hvem organiserer denne konsert?