TROMØYFESTIVALEN PÅ ARENDAL HERREGAARD

01-07-2022- TROMØYFESTIVALEN PÅ ARENDAL HERREGAARD

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Agder
Og Adresse? Hoveveien 65, Færvik
Når da? 01-07-2022
Og Klokkeslett? 16:00
Når den slutter? 03-07-2022
Hvilket klokke? 00:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

En av Sørlandets koseligste festivaler arrangeres for tredje gang på Arendal Herregaard Spa & Resort, på Tromøya, kun 10 minutter fra Arendal Sentrum. I år har vi egen festivalglamping og Lounge med Dj. Hold av datoene 1. og 2. juli da kommer Stavangerkameratene, Morten Abel og Back in Time til Tromøyfestivalen 2022!

Den 1. og 2. Juli 2022 gjennomfører Arendal Herregaard Spa & Resort årets TromøyfestivaL.

Vi gleder oss til en ny sommer i Arendal, og det selges godt med billetter. Mange bestiller billetter og overnatting både på hotellet og på Glamping. Nytt i år er egen Festival Glamping, her er det et eget område med Food Trucks, der det vil være forskjellige mat konsepter. Det vil i tillegg være en egen Festival Lounge med Dj.

Fredag 1. Juli:
Kvelden stareter med vorspiel i vår festival Lounge med egen Dj. Klokken 22.00 spiller Morten Abel med sitt band på hovedscenen.

Det er bare å glede seg til en kveld spekket med hits fra hele Norges ukronede pop-konge.

Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv.

Få artister her til lands har en like suksessrik og allsidig karriere som Morten Abel. Med hits som “Be My Lover”, “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.

Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.

Live har Abel alltid vært et fyrverkeri, og er en evig festivalfavoritt, enten under eget navn eller med sine legendariske venner i The September When eller Mods. Abel har tilbrakt en mannsalder i rampelyset, og er og blir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Dette bekreftes av både salgstall, priser og mannens øvrige meritt-liste. Og heldigvis fortsetter Abel stadig både å overraske og imponere.

I 2015 slapp Abel albumet «I fullt alvor», og fulgte opp med «Evig din» i 2018, begge til strålende anmeldelser. Over sommeren ventes Abels siste album i trilogien med norske tekster, og publikum vil denne kvelden få smakebiter derfra, som den rykende ferske sommerlåta «Sol og høy himmel», og kanskje til og med få sniklytte til et par låter som ikke enda er sluppet.

Lørdag 2. Juli:
Vi starter ettermiddag i egen festival Lounge med Dj. Nede ved festival Glampingen er det eget område med Food Trucks og forskjellige matkonsepter.

Klokken 20.00 spiller Back In Time på hovedscenen.

Back In Time er et veletablert coverband fra Romerike som spiller pop & rock fra 80 og 90 tallet, med store muligheter for allsang. Lett blanding av norske og utenlandske godlåter vil garantert få deg i god stemning.

Klokken 22.00 spiller «Stavangerkameratene».
Med over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatrioféer og en rekke norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen.

Fikk navnet sitt fra Stian Blipp
Det unike samarbeidet Stavangerkameratene oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM. I det de skulle gå på scenen sa konferansier Stian Blipp: “Det er jo litt fristende å kalle dem Stavangerkameratene” og etter det har det navnet bare blitt hengende ved dem. “Vi har alle mye selvironi, så det er bare gøy når det blir litt halvkleint. Dessuten er det ikke hver dag man blir døpt av selveste Stian Blipp”, sier Tommy Fredvang.

Ventet syv måneder på Avicii’s godkjennelse
På åpningsshowet fremførte de “Vekk meg opp” for aller første gang. Det var deres egen norske oversettelse og arrangement til Avicii’s megahit “Wake Me Up”. Responsen var så bra at de gjerne ville gi den ut, men det skulle ta hele syv måneder å få den norske versjonen godkjent av Avicii og de andre låtskriverne. Først fredag 11. mars 2016 kunne den gis ut – og suksessen var umiddelbar.

Hvem er Stavangerkameratene?
De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X- Factor i 2009, Stjernekamp i 2015 og megasuksessen ”Vi elsker ABBA”, Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.

Fikk platina- og gullplate
Sommeren 2016 kom den andre singelen, “Bare så du vett det”, og da tok det virkelig av. Dette var den første av en lang rekke hits de har skrevet selv. Den har nesten sammenhengende i 4 år nå vært inne blant Spotifys 100 mest spilte låter i Norge og har mottatt dobbel platina med over 20 millioner streams. Sommeren etter kom det selvtitulerte debutalbumet. Albumet gikk til topp 10 på albumlista og har pr. dags dato ligget 81 uker på topp 40 med over 50 millioner streams på Spotify og platina trofé.

Eller vil vår hjemmeside: www.tromoyfestivalen.no bli oppdatert kontinuerlig.

https://www.ticketmaster.no/artist/tromoyfestivalen-billetter/1122303?utm_source=visitnorway.no&utm_medium=event&utm_content=booking-link

Hvem organiserer denne konsert?