Utekonsert med Åge & Sambandet // Hjertnes Amfi 1 Parken, Sandefjord

18-06-2022- Utekonsert med Åge & Sambandet // Hjertnes Amfi 1 Parken, Sandefjord

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Vestfold
Når da? 18-06-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 18-06-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Sommerkveld i Badeparken, godt humør, store smil og legenden Åge Aleksandersen og hans menn på scenen. Er vi ikke da rimelig nære definisjonen på en perfekt aften?

Helt siden 1960-tallet har Åge Aleksandersen en av de virkelig store frontfigurene for norsk rock. Og mange vil si at han er selve grunnleggeren av den såkalte trønderrocken. Og trønderrocken er vel ikke annet enn rock med trøndersk tonefall, så i så måte kan man nesten si at Åge er grunnleggeren av den norske rocken. Det er virkelig ikke langt unna.

For å gjøre en veldig lang historie ekstremt kort, kan vi gjerne si at det hele startet med «Prudence», som vi alle husker for hiten «Æ e trønder æ». Etter den gang har det blitt noen millioner gitargrep og hundrevis av låter på namsosingen, som startet Sambandet allerede tilbake i 1976. Siden har det vært fest. Skikkelig rockefest.

Å oppsummere Åge Aleksandersens karriere, priser, utmerkelser og utallige hitlåter er en oppgave for biografer. Det er rett og slett for mye å ta av. Men vitale fakta som at norsk rocks grand old man ble utnevnt til Ridder 1. klasse av St. Olavsorden for sin innsats for norsk musikk- og kulturliv, oppsummerer vel en hel del. Spellemannpriser har det selvsagt også blitt, i tillegg til drøssevis av andre utmerkelser.

Lørdag 18. juni er han på plass sammen med det energiske og drivende dyktige Sambandet. Det er selvsagt også udødelige låter som «Min dag», «Lys og varme», «Dekksgutten», «Fire pils og en pizza» og «Rio de Janeiro».

Vi gleder oss en uforglemmelig sommerkveld med Åge & Sambandet og til å levva livet!

Dørene åpner kl. 19:00. Konserten starter kl. 21:00.

Hvem organiserer denne konsert?