Utekonsert med Bjørn Eidsvåg // Hjertnes Amfi 1 Parken, Sandefjord

16-06-2022- Utekonsert med Bjørn Eidsvåg // Hjertnes Amfi 1 Parken, Sandefjord

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Vestfold
Og Adresse? 3202 Sandefjord
Når da? 16-06-2022
Og Klokkeslett? 17:00
Når den slutter? 16-06-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Det er fort gjort å kaste rundt seg med beskrivelser som folkekjær i beskrivelsen av artister vi har et langt og nært forhold til. Når vi snakker om Bjørn Eidsvåg er beskrivelsen på ingen å ta for hardt i.

Mannen med den lune dialekten, den milde stemmen, de kloke ordene, de fantastiske tekstene og nydelige sangene, her nemlig bidratt aktivt til norsk kulturliv helt siden tidlig på 1970-tallet.

For sin innsats har han høstet ikke mindre enn fire Spellemannpriser, Alf Prøysens ærespris og nettopp en status som en av landets mest folkekjære artister. «På svai», «Eg vil ikkje dø», «Alt du vil ha», «Shalala» og udødelige «Eg ser» er bare noen ytterst få eksempler på låter som har satt dype spor etter seg i folkesja.

En konsert med den presteutdannete hedersmannen fra Sauda, er alltid fantastisk opplevelse som sitter i lenge. Du får høre en imponerende rekke av kjente, kjære låter levert av virkelige toppmusikere ispedd, interessante og tankevekkende refleksjoner av en klok musiker og levemann.

Her er det bare å innta plassen og la seg rive med.

Dørene åpner kl. 17:00. Konserten starter kl. 19:00.

Hvem organiserer denne konsert?