Utekonsert med Ingebjørg Bratland

17-06-2022- Utekonsert med Ingebjørg Bratland

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Vestfold
Når da? 17-06-2022
Og Klokkeslett? 17:00
Når den slutter? 17-06-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Med vakre folketoner, unike melodier og en stemme det bare er å misunne henne, har Ingebjørg Bratland skapte utallige magiske stunder for det norske folk. Fredag 17. juni presenteres magien i Sandefjord.

Artisten fra Vinje i Telemark er knapt 30 år gammel, men er allerede én av våre mest etablerte scenepersonligheter. Hun har sitt helt særegne vannmerke på alt hun gjør. Et Bratlandsk særpreg som ikke er til å ta feil av. Få andre klarer å flette folketoner og populærmusikk sammen på en liknende sømløs måte.

Bratland startet sin musikalske reise i folkemusikkmiljøet allerede som 5-åring. Hun utmerket seg stort og umiddelbart under de største konkurransene innen miljøet og benytter stadig teknikkene hun tilegnet seg den gang. Selv om hun har et brennende hjerte for sjangeren og de gamle folketonene, er hun svært tydelig på at hun er noe langt mer enn en folkemusiker.

– Jeg er en norsk popartist, sier hun.

Selv om hun i dag er å regne som en moderne byjente, kan man ikke fjerne Vinje fra artistens DNA. Så at hun lokker frem noen smektende folketoner under trekronene i Badeparken i juni, kan vi være ganske så sikre på. Og glade er vi for det.

Med hits som «Fordi eg elskar deg», «Vintersong» og «Haugenstoga», viser Bratland et stort og variert musikalsk spekter. Noe for enhver smak og for innsatsen på den musikalske scenen har hun mottatt høythengende utmerkelser som Spellemannprisen, Hilmarprisen og Wenche Foss´ ærespris, for å nevne noen.

Det er bare å glede seg til en magisk aften og en reise i sjarm og forlokkende toner.

Dørene åpner kl. 17:00. Konserten starter kl. 19:00.

Hvem organiserer denne konsert?