Utekonsert med Postgirobygget

28-05-2022- Utekonsert med Postgirobygget

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Vestfold
Når da? 28-05-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 28-05-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

«Sommer på jorda» og «En solskinnsdag». Det blir ikke sommer i Norge før du hører disse legendariske låtene av Postgirobygget. 28. mai kommer sommeren til Norge og Sandefjord, for da står bandet på scenen i Hjertnes Amfi 1 Parken.

Det hele begynte med debutalbumet «Melis» i 1996, da vi alle plutselig gikk rundt og nynnet på sanger som «Sløv uten dop» og «Tiedemanns kafé» av et helt ukjent band med det merkelige navnet Postgirobygget. Bandet, som ble dannet av noen søkende studenter i Trondheim noen år før platedebuten, kunne raskt notere at «Melis» ble så populært og lå så lenge på listene, at oppfølgingsalbumet «Essensuell» rett og slett måtte utsettes. Det skjer ikke med mange debutanter.

Siden har det det bare gått én vei for frontfigur Arne Hurlen og hans menn. De fem musikerne har tatt Norge med storm. Intet mindre. Åtte studioalbum har det blitt og dessuten et imponerende antall konserter over det ganske land. Antall hits er minst like imponerende.

En konsert med Postgirobygget er alltid en deilig og nærmest endeløs rekke av smil, hygge, allsang og god stemning. Når gjengen står på Hjertnes Amfi 1 Parken i Sandefjord og slynger tonene av kjente og kjære låter utover Badeparken og de grønne trekronene – ja da får vi vel si at det er sommer på jorda.

Velkommmen!

Dørene åpner kl. 19:00. Konserten starter kl. 21:00.

Hvem organiserer denne konsert?