Utekonsert med Stage Dolls + Return

27-05-2022- Utekonsert med Stage Dolls + Return

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Vestfold
Når da? 27-05-2022
Og Klokkeslett? 19:00
Når den slutter? 27-05-2022
Hvilket klokke? 23:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Det blir deilig 80-tallsstemning, allsang, fete gitarriff og nostalgi i rikt monn når trønderrockerne Stage Dolls og puddelrockerne i Return lar det stå til fra Hjertnes Amfi 1 i Badeparken 27. mai.

Helt siden vi alle sang om hun som var forelska i lærer´n sammen med The Kids på slutten av 70-tallet, har gitarhelten Torstein Flakne vært en markant skikkelse innen norsk rock og har skrevet et betydelig antall heftige hits. Ikke bare for eget bruk, men også for andre artister.

I 1985 stiftet gitaristen, vokalsten og låtskriveren Stage Dolls og bandet fikk en pangstart med albumet «Soldiers Gun». Siden har bandet gitt ut en rekke album og høstet gode kritikker, men det er særlig som konsertband Stage Dolls har gjort seg bemerket. Det er ikke rart, for dette er karer som er godt over gjennomsnittet habile på sine respektive instrumenter. Og spillegleden live står i kledelig stil med ferdighetene.

Vent dere låter som «Still in Love», «Soldiers Gun», «Hard to say goodbye» og «Wings of Steel», for å nevne et lite knippe legendariske spor.

Nå er det heldigvis sånn at Stage Dolls på ingen måte kommer alene til Sandefjord denne kvelden. Med på lasset er nemlig ingen ringere enn Return. Og med dem på scenen i Badeparken, er det bare spasere direkte tilbake til 80-tallet og til tiden for høyt hår og store store fete power-ballader.

Return, med Stjernekamp-profil Knut Erik Østgård i spissen, er noen skikkelige stayere på den norske rockescenen. Bandet har holdt på siden tidlig på 1980-tallet og har vært svært tro til sjangeren helt frem til i dag. Og er det fortsatt.

Bandet debuterte med albumet «To the top» i 1987 og har vartet opp med legendariske låter som «Bye Bye Johnny», «Change the Attitude» og «Can you forgive me». Når de kommer til Sandefjord 27. mai og står på samme scene som Stage Dolls, er det bare å løfte armene, synge med og drømme seg tilbake til den gang håret var høyt, hårsprayen florerte og vi hadde frynser på skinnjakka.

Velkommen til en skikkelig rocka aften i Badeparken.

Dørene åpner kl. 19:00. Konserten starter kl. 21:00.

Hvem organiserer denne konsert?