Villa Lunde: Baroque Fever på Villa Lunde // Villa Lunde

21-05-2022- Villa Lunde: Baroque Fever på Villa Lunde // Villa Lunde

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Telemark
Når da? 21-05-2022
Og Klokkeslett? 19:30
Når den slutter? 21-05-2022
Hvilket klokke? 21:30
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Møt to av Skandinavias aller fremste sangere og eminente underholdere! Deres vante arbeidsplasser er på operascener verden over og de har begge spesialisert seg i den underskjønne musikk fra barokken, en tid med eviggrønne melodier mange av oss kjenner fra kirkene, f.eks. Händels Largo, Lascia Chio Pianga.

Klara Ek som er en herlig tilgjengelig artist som kunne oppleves på Villa Lunde i 2019, har en sopranrøst av de vakreste, ikke tilfeldig at hun jobber med mange av verdens fremste dirigenter og orkestre, listen er lang!

Bernt Ola Volungholen, en av de virkelig spennende sangere i Norge og likeså mye skuespiller og visesanger, der likeså gjerne kaster seg ut i Alf Prøysen som smektende operaarier. Han opptrer jevnlig på Norske Opera og har sin vante gang på operaene i Stockholm, Tyskland og Sveits. Bernt Ola er også kunstnerisk leder av Kirsten Flagstad Festivalen, samarbeidspartner til Villa Lunde.

Husbassen Jakob Zethner selv med nye flotte sceneerfaringer fra Danmark deltar i løjerne. Kveldens musiker er den fremragende og sjarmerende Peter Møllerhøj.

Med andre ord: Vi kan glede oss!

Billetter: Voksen 250,-/ U16 100,-

Hvem organiserer denne konsert?