VOICES FROM HEAVEN KONSERT // Connect

31-05-2022- VOICES FROM HEAVEN KONSERT // Connect

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
E-post
Digg
Detalje om konsert:
Hvor den skjer? Akershus
Når da? 31-05-2022
Og Klokkeslett? 18:00
Når den slutter? 31-05-2022
Hvilket klokke? 21:00
Kan jeg se en video? Ingen video
Hva som skal skje der?

Senk skuldrene og drøm deg bort. Sett av denne dagen til deg selv for healing, meditasjon og magisk musikk. Du blir ledet inn i dype meditasjoner. Healing og meditasjon med Runar Halonen er en inspirerende samling av kanaliserte meditasjoner som vil styrke deg til å få kontakt med ditt indre.
Sound healing med tibetanske messingboller, vindspill og kanalisering av musikk og lyd med Trons musikk og Runars stemme – en spontan forening av Trons musikalske kreativitet og Runars helbredende evner.
NYHET! Vi inviterer deg til å oppleve våren der naturen våkner til liv. La disse melodiene ta deg til det magiske lyset av våren i Norge.
A New Spring albumet har symfoniske arrangementer med fiolin, gitarer, cello, fløyte, engelsk horn, sopransaksofon, bass og piano som toppes av den nydelige stemmen til Helene Edler.
Konsert med Tron og Helene er en nydelig og magisk musikkreise. Denne musikken tar deg langt inn i ditt indre univers med sin mykhet og dybde. Helenes englestemme omfavner deg med sine vinger og sørger for en trygg reise. Så gled deg over avslappende musikk med lange og melodiske stykker som tar deg dypt inn i din fantasiverden. En oppløftende og fredfull reise inn i en tilstand av total avslapning med arrangerte melodier, symfonisk lydbilde, og harmoniske melodier.
www.tronmusic.no
www.runarhalonen.no
https://www.facebook.com/tronsyversenmusic
https://www.facebook.com/runarhalonen.healing
Arrangør: T-K Music Production AS
Billetter kr 525,-

Hvem organiserer denne konsert?